Sadeldag #1

Blev riktigt stolt över Challe idag då han inte brydde sig särskillt mycket om att få en sadel på ryggen eller att ha en sadelgjord runt magen. Det var väll lite läskigt vid longeringen få kåporna lät lite, men tycker han var rätt cool ändå. Sen att han blir tjurig i longeringen och vänder inåt när han tröttnat och/eller när han inte får som han vill fick vi som bakläxa av Jenny att få bort. 
Sen undrade han varför Jenny skulle stå och hoppa jämte honom, blev faktiskt lite förvånad att han reagera som han gjorde då vi gjort detta tidigare. Han lugna dock ner sig när jag kom och höll honom så då var det inte lika farligt :).
Tycker dagen gick bra och på fredag ska jag fortsätta med att longera med sadeln alternativt ut och gå med honom med den. Jag är så spännd på detta så jag kommer nog faktiskt låta Jenny hjälpa mig och strunta i att skicka i väg honom på inridning :). Som jag tidigare skrivit så är hon lite av min mentor så när tiden är inne för utbildning med Challe så får vi se hur jag ska göra då :).
 
Nu blir det träning med Wilma.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback