Äntligen lite snö

Då kom den efterlängtade snön, sen får vi se hur länge den ligger kvar. 
Mulan går på tv och jag ligger ner gosad under täcket i soffan med min nya "sparkdräkt"😊.
Undra om hästarna blev knäppa i morse när de kom ut i snön 😊. 
Kan tänka mig att killarna blev lite stolliga iallafall. 


God Jul

Ja då var den mest efterlängtade dagen på hela året här och till och med snart över. I år önskade jag mig absolut ingenting så mina föräldrar fick använda fantasin, den enda som fick hjälp av mig var min bror som gav mig ett pussel på 500 bitar. Tro det eller ej men jag önska mig faktiskt det, jag som inte klarar av sådant som tar tid i vanliga fall blir helt avkopplad av att lägga pussel.

Aja i morgon är det dags för jobb på dagen vilket jag i kväll inte är så sugen på, men vad gör det när det sedan är helg 😊.
Wilma ska i helgen få en promenad, tänker ta det väldigt lugnt med henne och hoppas på att det håller så hon inte får tillbaka markeringen. Sen skulle jag uppskatta om det det inte regnade såklart 😊.

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan innan det blir läggdags då klockan ringer 05 i morgon bitti 😴.

Lyckligast i stan

Vet ni hur lycklig man blir i sitt hjärta när man tar ut sin gamla tant i paddocken, longerar henne och märker att den där markeringen man tidigare sett är borta. Jag stod och hoppa i mitten medan Wilma mer tyckte det var onödigt att springa i paddocken ( eftersom hon gjorde det självmant tidigare ) hon ville nämligen in och äta. 
Men jag är iallafall såå glad just nu 😊.Tisdag

Tisdag, så underbart härligt väder idag. Jag och Olle har tagit en promenad på 1,5 timme och nu sitter jag med värmefilt så höften ska bli varm. Eftersom Olle stannar varje meter för att nosa och kissa så hinner inte jag bli varm, blir jag inte varm så får jag ont i höften. Aja det är bättre nu iallafall och ska om några timmar åka till stallet för att mata hästarna och mocka 😊. Har ni tänkt på att det bara är 9 dagar kvar till julafton.
Så här ser man ut efter lite värme under en filt. Olle är föresten hel syskon med Jenny Magnussons (JMDressyr) hund Lucky. Det kan man inte tro när man ser dem 😊. 


En ledig fredag 💕

Ledig fredag och jag har endast varit i stallet. Kallt och äckligt är det ute idag så var väldigt skönt när jag kom hem och hade ätit att kunna lägga sig under täcket i soffan och inte göra någonting 😊.
Även om Wilma inte var så jätteglad att få på sig täcket i morse så såg hon utatt  trivas rätt så bra i hagen med det på trots allt 😊.
Igår var det 2 veckor exakt kvar till julafton, längtar som bara den för den helgen är mina första tvådagars ledighet på flera veckor, det ska bli så skönt att bara vara i två dagar 😊.


Jag har ju haft ett stort mål sen i höstas och i mitten av januari har jag sökt semester och om vädret tillåter tänkte jag nog fullfölja detta stora mål. Vad det är tänker jag inte berätta fören det verkligen händer, men kan tala om att jag är grymt taggad och en bra start för tävlingssäsongen 😍.
En varm dusch och lite varm choklad ska jag fixa med nu.

Tata 😉!! 

Onsdag...tror jag

Vilken dag, har varit på jobbet och mer än så tänker jag inte nämna. Hann knappt sätta mig i soffan hemma innan de ringde från verkstaden och berätta stt bilen var färdig serviad, inga större fel där inte 😊. Så från verkstaden till stallet, skönt att hästarna kom in sent och ut tidigt idag för då vart det lättare att mocka. 
Sen det bästa av allt...kvalitetstid med Wilma 😍. Först en kort promenad för stt hon skulle bli lite varm i kläderna sen in för lite massage som var lika uppskattat som vanligt. Har börjat ge Wilma Msm pulver som ska vara bra vilket jag hoppas på stämmer för hon som inte gillar att få i sig något av pulver älskar verkligen detta 😊.

Sen måste jag avsluta med en väldigt rolig sak,, ja om man kan skratta åt sig själv vill säga. Köpte ett täcke av en person igår till Wilma och det fanns en liten reva som jag tyckte borde vara lätt att laga. Hade dock glömt bort att jag inte har något tålamod, jag sydde 4-5 stygn sen var det kört, jag blev förbannad: 


Lycka i kroppen

Direkt efter jobbet körde jag till stallet för att hjälpa Leena att ta in lite hö.
Sen efter Mockning och fixande tog jag in alla hästarna och började borsta lilla Wilma. Som hade haft en lycklig dag i hagen utan täcke ( de bästa dagarna om ni frågar henne). Slängde på henne massa reflexer och även mig för att sedan ta en liten promenad i mörkret, gäller att passa på medan vädret tillåter. 

För övrigt så tror jag att jag kommit på vad problemet med Wilma är. Det knäpper i Wilma's bogparti vid vissa lägen, så som det gör när en muskel är inflammerad. Så efter promenaden plockade jag fram liniment och smörjde in båda bogarna och masera henne lätt. Wilma tyckte det var det skönaste hon fått på länge, den ena sidan var bättre än den andra kan jag lova. Man vet när de njuter och tycker något är riktigt skönt och man själv fylls bara med glädje. Så nu hoppas jag verkligen att detta är felet med henne och att liniment  med massage kan hjälpa henne. Ska kontakta min equipeteraupet och diskutera lite 😊.

En Challe tittade ut och undrade om han skulle få mera mat 😉!!

Söndag, andra advent

På tisdag skulle det varit meningen att Wilma skulle kollat upp sin markering hos veterinären. Men jag har fått avboka den tiden och kommer få ta en annan tid. Så i morgon efter jobbet tänker jag ta en promenad med henne några minuter innan de andra får komma in för natten.
Challe ska jag boka tid hos Hovslagaren  så vi kan fortsätta våran kamp i träningen, jag har trots allt mitt stora mål om några månader och då måste han vara i bra form 😊.Gjorde misslyckade maränger här innan som jag fick slänga så bara för det ska jag äta två "dammsugare" och sen blir det nog en tidig kväll i sängen.