Torsdag

Igår var jag som sagt och träna hos sjukgymnasten, jag hade ont efteråt men det är inget konstigt med det. Vakna i morse och hade redigt ont och kunde knappt föra fram benet. Tog mig iallafall till stallet så hästarna fick komma ut, tankarna gick fram och tillbaka " ska jag chansa eller inte", "ska jag jobba eller inte". Tillslut tog jag beslutet att vara hemma och vila benet och tur var väll det för när jag vakna lite senare så hade jag fått feber. Så idag har jag mest legat och sovit, men i morgon blir det jobb och förhoppningsvis smärtfritt 😉.

Onsdag

Då om bara 2 dagar är denna arbetsvecka över och några dagars ledighet börjar. Denna vecka har jag hunnit med röntgen, jobba, sjukgymnastik och mera jobb :). Varje dag jag tänker ta en ridtur börjar det antingen regna eller snöa ihop med lite blåst, man har blivit väldigt bekväm och Wilma ( framförallt hon) mindre nöjd. Jag vill ha vår och sol ute så man bland annat kan bli lite piggare :). Idag har jag sovit ganska mycket så kag hoppar verkligen att jag kan somna i natt :). Jag ska ju iallafall upp vid 5 så pållarna får komma ut och äta sin frukost innan jag ska vara på jobbet vid 7 :). Nu tänkte jag äta min kvällsmat och ta en liten dusch innan det blir lite mera tv och sen sängen 😜.

Jag ber om ursäkt

Alla känslonivåer har jag gått igenom idag. Jag har varit arg, trött, glad, ledsen, irriterad och mycket lycklig och nöjd. Idag för första gången på väldigt länge har jag funderat på om det är dags att byta jobb, för är det mitt jobb som gör att jag kommer tillbaka på ruta 1 hela tiden gällande smärtan i mitt ben? Jag börjar fundera på att kanske börja plugga igen, men i sådana fall till vad? Hmm ja jag ska nog vänta tills dagens röntgen svar kommer och även diskutera lite med sjukgymnasten. Jag skäms över hur jag är när dagar som idag kommer. Jag snäser åt allt och alla, jag kan inte prata med någon utan att vara fruktansvärt otrevlig. Man kan inte ens säga hej eller skoja med mig utan det helt omedvetet flyger ut en mindre trevlig ton. Det är inte meningen men det bara kommer, så jag får be om förlåtelse till alla er som jag snäst åt idag. Challe var j***vligt billig idag medan Wilma fick mig lugn och glad genom att bara vara så där charmig som hon kan vara när godis finns i närheten 😍. Hon har fått mest uppmärksamhet hela helgen och bara det lilla gör henne på så mycket bättre humör och gladare. Är hon glad så är jag också glad. Blev bara ca 10 minuters longering idag då hon fick riktiga platå- styltor under hovarna, men som sagt hon var nöjd över det lilla :). Hoppas på antingen en skrittrunda eller longering i morgon beroende på väglagret att göra :).

Allt och..en massa mera

Det går några dagar i mellan inläggen just nu, beror mest på att det inte händer något nytt och väglaget har varit en isbana hos oss. Men idag kom jag och Wilma ut på en skrittur runt lilla rundan och även om hon i stallet var grinig så var hon väldigt nöjd efter bara den korta turen. I morgon ska jag longera henne lite lätt med gummisnodd så hon får arbeta lite, Challe som snart tappat alla sina skor får vara tills Hovslagaren kommer nästa vecka :). Sen i morgon vid 13:45 ligger jag ännu en gång i MR- maskinen för att kolla ländryggen för säkerhets skull innan det blir att pendla ner till Göteborg och träffa specialister på trauma-smärta. Jag är mest nervös hur f***n jag ska hitta till Shalegrenska 😳. Iallafall åter till hästarna, igår hämta jag ut ett paket som var till Challe. Hans bror Mac älskar att göra sönder hans täcken och speciellt då dra av svanskappan. Så nu passade jag på att köpa ett regntäcke åt honom på MyOne från märket Whitaker som passade honom riktigt bra, både till passform och färg 😍. Mac stod jämte och tänkte " vänta du bara brorsan, snart är det bara pulver kvar av det där täcket din märkes-snobb " 😉. Ja så tror jag iallafall att han tänkte ha ha ha. Kanske att man skulle få i sig lite lunch idag så man inte handlar massa onödigt till ikväll sen 😜.

Tisdag

I morgon är det onsdag och som det känns nu så blir det en jobbig dag, men det vet jag inte fören i morgon ;). Innan stallet ska jag hinna till apoteket för stt hämta ut lite medicin ut ifall att det krisar, måste verkligen få komma ut på en skrittrunda idag även om den bara är kort & gärna innan Leena och jag ska ta in hö och fylla vatten i hagen. Nä nu får jag dra mig mot apoteket :).

Måndag

Näst sista veckan med jobb.... Sen semester i 9 dagar 😍. Det skulle ju bli ridning idag men får ta det i morgon i stället så Wilma får komma ut och röra på sig lite lite. Nästa vecka är det GHS också och då ska jag och Jenny åka ner och gå på mässan, ja så ska ju även hon stå i blogg-podden, heter det så? Ja ni förstår säkert vad jag menar. Jag har en sak jag ska köpa och det är ett par underställbyxor från back on track som ska vara bra för oss med höft/ljumskproblem. Kosta vad det kostar vill jag behöver sådana. Värma en vetekudde, lägga den på höft/ljumske och fortsätta läsa en bra bok 😊.

Underbara helg

Har inte ridit på hela veckan, vi har inte kunnat ta oss någonstans då vägen varit glas hal. Hellre hästar som får stå och ha hel ben än massa brutna ben. Challe har iallafall tappat två bakskor så det går inte rida honom ändå, men Wilma hade nog gärna stuckit ut på lite galopp :). Idag har jag galet jävla ont efter att gått med alla hundar i " hundliv i Borås", blev några svärord i skogen på kransmossen :). Börjar räkna ner dagarna till min semester nu, ska bli helt underbart, men vem blir inte det av lite semester?!

Sista återbesöket

Då var sista återbesöket hos ortopeden gjord idag, men det är inte över ännu. En ny MR sja göras för att utesluta problem från ländryggen och sedan blir det att besöka de trevliga Göteborgarna, när det blir har jag inte en aning om dock :). Detta var min lediga dag men särskillt mycket ledigt har det inte blivit, men men vad gör det :). I morgon blir det jobb som vanligt och efteråt stallet. Måste även någon gång efter jobbet i veckan köpa en doppresent då det vankas dop på lördag :). Take Care

Onsdag

Ännu ett besök hos sjukgymnasten och inte så mycket nytt mer än att ischias ( stavning?), nu har blivit irriterad pga att jag haltar. Aja nog om det, ska snart tillbaka till stallet så fort tvättmaskinen är klar med min jacka :). De kom ut lite senare idag så är ingen brådska med lunchen. Tänkte skritta ut på Wilma idag också men vi får se hur sugen hon är på det :).

2 täcken

I natt har jag legat och sovit med 2 täcken på mig, hur normalt är det? Glömde ställa klockan men jag vakna i tid ändå, fast hade kunnat sova hela dagen. Efter jobbet ska det bli en ridtur...om jag kvicknar till, vilket jag hoppas på då jag ska ut och köra i skogen idag. Två täcken....är det verkligen normalt?