Emot mig själv

Idag gick jag emot mig själv och red i regnet. Nu måste jag säga att det blev lite jogging med lite längre tyglar i paddocken. Vi koncentrera oss på att endast ställa bra i båda varven och samtidigt vara i ett lugnt och avslappnar tempo, detta för att hon faktiskt fick sin spruta igår. 
En lyckligare häst kom in trots att hon var sjöblöt :).
 
Take Care

En överraskning

 
Jag fick en riktig överraskning nu på morgonen när jag skulle släppa ut hästarna. Wilma är alltid den som gnäggar på morgonen och så var det även denna morgonen. Jag hälsa tillbaka till henne och gick mot den bakre dörren där hästarna går ut till hagen, då hör jag ett annat gnägg som inte är Wilmas....då var det Challe som titta genom gallren med pigga ögon. Detta har han aldrig gjort tidigare så tror nog att de där tänderna gjort lite mer ont än vad jag förstått, nu ska det bli intressant och se om han slutar bröta vid longeringen :).
 
Take Care

Veterinärbesök

Ja idag var det då dags för veterinärbesök. Vaccination och utdragning av tänder stod på schemat idag och allt gick väldigt bra, vi kom fram till både jag och Leena att båda våra unghästar är väldigt lätt påverkade :). Men killarna var jätteduktiga iallafall, de enda som vart tjuriga var våra båda tanter. Alli gillar visst inte att bli kollad i munnen så efter att veterinären kollat så hennes tänder såg bra ut stod hon längst bak i boxen och tjura. Wilma som passande nog börjat brunsta gillade inte att bli stucken i halsen för att få sin vaccination utan blängde länge på veterinären när han gick ut ur boxen. 
Man kan nätet annat än skratta när man kan se på djuren vad de tänker :).

Jag ska banne mig

Det är konstigt väder idag som sagt, det regnar mest men lite uppehåll blir det. 
Men jag har bestämt att jag ska rida idag...även om det bara blir den korta rundan. 
Trött som bara den var jag vid 13 tiden idag, orka knappt hålla ögonen öppna, men på något vis lyckades jag bli pigg igen så nu ska jag banne mig rida.
Det kommer säkert fina och blöta bilder senare :).
 
 
Take Care

Konstiga väder

Regnet öser ner och sen uppehåll och så öser det ner igen... Nu är det solsken. Hoppas det fortsätter vara fint så jag hinner rida utan att bli blöt.
 
Take Care

Mys mys

Mys i det hemska vädret och på tv visas cancer galan :).
 

Oj då

 
 
Det skulle visst bli storm idag så det blev ingen träning på gymet heller :). Mockade alla 4 boxarna för att få in hästarna så snabbt som möjligt, vilket de uppskattade  väldigt mycket... Wilma ville dock ha sitt kraftfoder men fick tålmodigt vänta :). Det är nämligen så att fröken Wilma är väldigt tydlig med vad hon vill och när hon vill ha något :).
 

Onödig vila

Ja då var veterinärbesöket bokat, borttagning av tänder och vaccination står på schemat. I morgon är det ju vila för Wilma ( även om hon hade behöv gå), men jag måste också träna och min veckas favorit träning är i morgon BODYATTACK. 
 
Take Care

Till Salu

Ja då blev planeringen för mig förstörd. Var i stallet tidigare och mocka och tänkte då att jag skulle rida senare eftersom affärena har speciella öppettider ;). Men när jag nästan var färdig i stan så börja jag känna av min underbara galla. Ville bara hem och lägga mig och sova. Känner mig febrig, illamående så jag vill kräkas, saliven bara rinner och pulsen känner man slå extra hårt. 
Idag är min galla till salu. För den som inte har haft problem med gallan eller njursten, de har aldrig kännt riktig magsmärta. 
ja så ridning fanns inte på kartan idag.
nu hoppas jag att det släpper över natten :).
 
Take Care

Söndag

Söndag var det nu ja, är inte det bäste vädret men tycker det är skönt.... Konstigt nog. 
Ska först åka till stallet idag och tänkte då träna i paddocken, blir nog bara lite jogging. Och sen är det Challes tur :). 
I eftermiddag ska jag utföra lite ärenden :).
 
Take Care

En speedad ponny

En riktig uteritt för mig och Wilma blev det idag. Hon lyssnade yrket bra... I början av rundan. När vi kom till galoppen så försvann tyvärr hörseln och känseln hos henne totalt, det blev lite dragkamp där ett tag samtidigt som jag använde rösten och emellanåt vara mer avslappnad. Det blev otroligt nog ett bra avbrott från galopp till trav och från trav till skrit, jag hade sen en väldigt speedad ponny som ville fortsätta springa tills hon stupa. 
Så resten av vägen hem hade jag tänkt att vi skulle travat lite till, men eftersom hon tackta i skritten och små sprang i mellanåt så fick vi koncentrera oss på att varva ner och skritta lugnt.
I morgon vill jag träna i paddocken med henne och även ge mig på Challe igen, men eftersom han inte bryr sig så mycket om att ha sadeln på sig så ska jag bara ut och gå med honom med sadeln på och sen tänkte jag avsluta med att stå och hoppa jämte honom, detta är det han har lite svårt för numera. 
 
Take Care

Aldrig igen

 
Vill ge alla ett bra tips, åk absolut INTE till Gekås samma dag som lönen kommer. Det var kaos så det gick inte att tänka, kom hem vid 15 så det var bara att lämpa av grejerna och sen åka och hämta lillebror på centralen och då var klockan 16. Hem med honom och vidare till stallet för Mockning och intag av hästar. Fort hem en snabbis innan det var dags att möta upp kompisen på city. Nu har vi ätit i två timmar och är riktigt mätta vill jag lova. Ja som ni förstår så föll ridningen bort idag också, så nu står träning på schemat hela helgen. 
 
Take Care

Onsdag kväll

Ja idag fick Wilma stå då jag jobba till 15:30 och skulle träna bodypump vid 17:30. Även denna gång fick de på gymet ställa fram grejer till mig :). Nästa gång tänker jag nog låta mina föräldrar hjälpa mig när tiden blir knapp. 
I morgon kom jag inte ihåg vad jag hade tänkt med Wilma så får gå tillbaka och se på min planering :).
Det är en riktigt skön känsla man får efter hårdträning, sen så sover man riktigt gott på natten också ;). Så det är mitt tips för denna vecka , se till att träna utöver ridningen och stallarbetet.
 
 
Natti natt natt

En kvällstur

 
Det blev en kvällstur idag och Wilma var väldigt nöjd när vi kom tillbaka :). 
Nu ska jag åka hem och ta hand om tvätten som legat i maskinerna ett par timmar :).
 

Tisdag

Vakna vid 5 och hade en fruktansvärt jobbig huvudvärk. Blev inget jobb men de hade visst inte räknat med mig idag :). Efter att jag lämnat av mamma på jobbet så åkte jag hem och sov. Vaknade vid halv 12 igen men huvudvärken var kvar. Den vill inte riktigt ge med sig och jag mår illa pga huvudvärken. Hoppas nu på att snart kunna ta mig till stallet men vi får väll se.
 
vi hörs senare
 
Take Care

Kan jag hålla det?

Ja nu får vi se om jag kan hålla min plan för veckan :).
I morgon blir det uteritt
onsdag: vila
torsdag: lättare pass i paddocken
fredag: pass i paddocken
lördag: uteritt
söndag: pass i paddocken
 
 
Får väll erkänna att jag härmar Jenny med att skriva ner sin veckoplanering, men håller med henne om att det är roligt att se om man kan hålla sin plan :).
 
Take Care
 

Förbaskade höst

Det är konstigt hur vädret kan ändra sig på bara någon kilometer. Där jag bor hade det slutar regna och tänkte då att idag äntligen så kunde jag komma ut på en tur med Wilma. Men ju närmre jag kom stallet ju mer regna det, så det blev inget med det. 
Är så trött på detta gråa trista väder kan det inte iallafall bara sluta regna?.
I morgon blir det regnkläder på och en tur på vägarna med Wilma.

Irriterande

Måste bara säga att det är irriterande när man ber någon kolla på något som man själv tycker är viktigt men att personen som lovat att kolla detta sen säger att det inte är någon brådska. Men om nu jag känner att det är viktigt och det är den andres jobb så kan väll denna göra det man ber om, men icke. Så i morgon blir det steg två.
 
 
natti natt natt

Höst höst höst

Galet trött är bara förnamnet, precis hemkommen från stallet och jobbet. Det är galet kallt och regnet gör det inte bättre. De ridhus som är i närheten är fulla så det går inte köpa något manegekort, allternativet är att åka in till Borås men då måste jag hyra transport, en egen transport står väldigt högt på listan för tillfället kanske nästa år :). 
Hoppas att det blir ett litet uppehåll i morgon så jag och Wilma kan få komma ut :).
 
 
Take Care

God morgon

Upp och slänga soc in i duschen så jag piggnar till, sen kommer hovis vid 16. Ska bli spännande vad han säger om Wilma.

Take Care

Sadeldag # 2

 
Ja vad ska man säga... Idag är Challe väldigt billig, nästan gratis. Blir väldigt trött på honom när han krånglar och bråkar. Detta gör han när CHALLE  själv har tröttnat och vill gå upp till hagen. Han står då inte stilla utan antingen backar, går runt en eller stegrar och snurrar runt. Måste då säga att han inte är rädd eller tycker det är obehagligt med sadeln. 
Idag hade jag gärna lämnat av honom hos Jenny och sagt " varsegod ta idioten här".
 
Ja en timme kvar till jobbet, underbart.

Godmorgon Lördag

Kallt kallt ute idag men jag har sovit såå gott i natt så jag kommer nog orka jobba ikväll igen. Det blir bara en skrittur idag då det fortfarande är lite hårt i marken på morgonen. 
Imorgon kommer hovslagaren till Wilma igen för att kolla hur hennes röta i hoven ser ut. Känner dock på mig att jag kommer få åka till en klinik med henne. 
Nä ska jag ta mig till stallet och sen hem och plocka lite.
 
 
Take Care

Solen är bra

 
Olle är väldigt trött efter tiden i stallet, tur att solen titta fram idag för det är Olles favorit. Finns det en minsta lilla solfläck så är det där han ska ligga :). Ja om två timmar börjar jag jobba... Hade gärna sluppit idag men får se det så att jag är tre dagars ledig nästa helg :).

Fredag

Det var inte det roligaste vädret igår, riktigt höstväder. Idag är det kvällsarbete för min del och ska hinna med både Wilma och Challe Innan det är dags för jobb, kan jag hinna detta innan lunch så vore det toppen. Jag och Wilma är anmälda till en hoppclearround nästa helg men funderar på att stryka oss. Challe ska få sina vargtänder utdragna och så ska han och Wilma få sin vaccination och detta kostar ju lite granna. Ja vi får väll se vad jag beslutar att göra. 
Det är lite tråkigt att mycket ska kosta så enormt mycket pengar i ridsporten, bara att ge hästen en spruta kostar nästan 500 kr det är ju helt sjukt egentligen. 
Nu ska jag sova lite till och sen åka iväg till stallet.
 
 
Take Care

Världens bästa hästar

Idag har båda mina hästar varit allra bäst. Valde att ta en kort tur med Wilma och till min förvåning så lyssnade hon otroligt bra och drog inte särskilt mycket... Inte ens i galoppen. Jenny sitter ju alltid och ler när hon rider Dino och Goodie och det gjorde jag ikväll också. Kände bara ett enormt stort lyckorus :), i morgon blir det ett lättare pass i paddocken.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva för lyckan bara sprutar ut ur öronen :).
 
 
 
Take Care
 

Sadeldag #1

Blev riktigt stolt över Challe idag då han inte brydde sig särskillt mycket om att få en sadel på ryggen eller att ha en sadelgjord runt magen. Det var väll lite läskigt vid longeringen få kåporna lät lite, men tycker han var rätt cool ändå. Sen att han blir tjurig i longeringen och vänder inåt när han tröttnat och/eller när han inte får som han vill fick vi som bakläxa av Jenny att få bort. 
Sen undrade han varför Jenny skulle stå och hoppa jämte honom, blev faktiskt lite förvånad att han reagera som han gjorde då vi gjort detta tidigare. Han lugna dock ner sig när jag kom och höll honom så då var det inte lika farligt :).
Tycker dagen gick bra och på fredag ska jag fortsätta med att longera med sadeln alternativt ut och gå med honom med den. Jag är så spännd på detta så jag kommer nog faktiskt låta Jenny hjälpa mig och strunta i att skicka i väg honom på inridning :). Som jag tidigare skrivit så är hon lite av min mentor så när tiden är inne för utbildning med Challe så får vi se hur jag ska göra då :).
 
Nu blir det träning med Wilma.
 
 

Onsdag

Klockan är nu halv 7 och jag har hunnit med att ta ut hästarna och Olle har fått sin morgon promenad. Jag är riktigt trött men ska köra mamma till jobbet och sen får jag sova lite till.
Innan jag ska ta mig till stallet ska jag göra klart mitt bakverk som ska med till schema mötet som jag ska på i eftermiddag. 
 
take care

Power nap

En power nap sen stallet och ett pass i paddocken med Wilma :).
ska bli väldigt skönt att vara ledig två dagar nu och kunna ta det lugnt :). 
Hörs senare ikväll :).
 
 
Take Care

Ändrade planer hela tiden

Är just nu inte så glad på min mobil som inte riktigt vill lägga upp bilder på bloggen för tillfälligt :). 
Tog med mig Olle till stallet ikväll, vilket han tyckte var mindre roligt :). Nu är det ju så att han inte får springa löst då han gärna springer ner till vägen.
sov inte många timmar i natt så det blev inget gym för min del idag, hoppas på att få sova riktigt gott i natt i stället. 
I morgon är planen att det ska bli ett pass i paddocken med Wilma, då ska vi träna på över gångar mest i från trav till galopp och från galopp till trav. 
Sen på onsdag är det dags för Challe och jag är såå spännd på hur det kommer gå :).
 
 
Take Care

Det var då attans vad mörkt det blev

Det var fasligt vad snabbt det blir mörkt nu då :). Det blev ingen ridning för det blev kolmörkt ute när jag var färdig med boxarna. Det blev alla möjliga cirkuskonster när jag släppte ner hästarna från hagen alla fyra hade en skruv lös Ha ha.m
På onsdag blir en spännande dag för  kommer Jenny och hjälper mig med Challe, kommer säkert få en massa i bakläxa känner jag på mig ;).
 
 
take Care

Söndagen!

 
 
Vet inte riktigt vad det varit med mig idag men har varit otroligt trött,så trött att jag knappt orkat hålla upp ögonlocken.  Men jag och mamma tog oss till Hofsnäs med Olle för att gå en liten promenad. Det blev ingen ingen lång runda för sen var jag helt slut och hade kunnat somna på plats. Men nu tog jag en liten Power nap och känner mig lite piggare. Tänkte kolla hästhoppningen som visas strax på en tv kanal. Tänker försöka ta mig ut på den korta turen med Wilma. 
I morgon får Wilma stå då jag ska träna lite bodyattack :).  Mina planer med Challe denna helgen var att lägga på sadeln på honom men får troligen vänta på Jenny (JMDressyr)  som kanske skulle komma och hjälpa mig i veckan :). Det är tur att jag har henne vid vissa situationer och funderingar jag får, hon är min lila mentor kan man säga :).
Nu blir det hoppning. Ska visst vara lite tvister mellan Norge, Finland ch Sverige. Varje land har en given plats i tävlingen i vårat fall Rolf-Göran Bengtsson, men inga andra svenskar har blivit inbjudna att tävla i Oslo.
Lotta Björe kommenterar med att säga:
- " får vi inte leka med dina leksaker får ni inte leka med våra, det är på sandlådenivå ". 
Har själv inte förstått vad detta handlar om men det går nog få reda på :).
 
 
 
Take Care
 
 

Lugn dag

Blev en lätt longering av Wilma idag. Har varit trött hela dagen då lille Olle väckte och fick ut mig på en promenad med honom kl 03:30 :). Leena, jag och Helen var även i Kinnarumma och prata lite med en gällande möjliginridning. Jag har nu med hjälp av mina föräldrar kommit fram till hur jag ska göra och jag tror det kommer bli bra :).
Nu vill jag att tiden bars går ikväll så jag kan gå och lägga mig :). En ny dag i morgon och då får vi se vad jag hittar på ;).
 
 
Take Care

Herrejössös

 
Så här ser Wilma ut efter en kort uteritt idag. Så det blev täcket på även om det var fint väder :). En klippmaskin behövs :).

Hel dött

Det händer inte särskillt mycket hos mig just nu. Det har inte blivit någon ridning då vädret inte varit med oss, det är nackdelen med att inte ha en manege att ta till. 
Mina tankar just nu är på Challes inridning, ändrar mig hela tiden. Jag måste lära mig att inte ha för bråttom nu också, så ja detta blir en riktig utmaning :).
 
 
 
Take Care

Super women...eller något

Först jobb till kl 15, därifrån kunde jag åka med Stina till stallet för att hinna mocka och dona innan det var dags för mig attträna lite bodypump i stan. Efter passet på gymet kände jag att jag inte riktigt hade kommit igång alls och då ville jag hem och rida i stället. Jag kommer ut och regnet står som spön i backen, jag åkte till stallet och ställde Wilma I stallgången och gjorde endast rent och tjära Wilma hål i hoven :). Känner mig riktigt duktig idag och kommer sova såå gott I natt. På fredag blir det både träning och ridning med Wilma :). Sen ska vi ha en rolig helg :).
God kväll!
 
 
Take Care

Godmorgon!

Kl är lite efter 5 och jag hade gjort vad som helst att få ligga kvar. Men men nu ska jag upp och ta ut hästarna och sen hoppas på en lätt dag på jobbet :).

Besvikelse

Jaha det jag sätt fram emot mest denna månaden blev inställt. Det blir ingen tävling på söndag, vi var visst bara två som hade anmält oss tråkigt nog. Ja så vi ska troligen avsluta årets korta tävlings år med en hoppclearround i Brämhult, om nu mina nerver klarar av detta :).
 
nu ska jag bara få i mig lite mat sen sova för att upp och jobba tidigt I morgon bitti :).
 
 
Take Care

En riktig pina

Min mage säger jag, har så ont i magen så jag bävar för att jobba ikväll. Ingen matlust så sitter och försöker få i mig lite fil. Att mocka idag var en riktig pina då jag helst ville ligga i fosterställning hela dagen.
Men nu har hästarna fått lunch och mina hästars  boxar är rena :).
 
 
nu ska jag få i mig lite mer fil sen är det bara att dra sig till jobbet. Hoppas det blir en lätt kväll.
 
Take Care

Den bästa

 
Det enda jag känner för att skriva nu ikväll är att Wilma och även Challe men framför allt Wilma är den bästa lilla ponny som finns. Skulle kunna krama ihjäl henne varje dag, även de dagar hon inte gör sitt bästa.
 
 

Gråa måndag

Jag är såå trött, kan det ha med vädret att göra tro? Det blir ingen ridning idag utan bara rengöring av hoven och Mockning. Men tror inte jag kommer komma iväg fören vid halv 5 ungefär, känner att jag måste vila och kom på att jag skulle träna på gymet idag med Natta :). Jag hoppas att detta gråa väder vi haft i två dagar att det snart ändras till lite finare, kanske att man blir lite piggare då :).
nu blir det vila och sen hämta pappa på jobbet :).
 
 
Take Care

Måndag

Måndag morgon. Idag är det verkligen ett riktigt höstväder ute. Jag hoppas verkligen att det blir lite bättre väder i eftermiddag :). Nu blir det mys med Olle i soffan och lite tv till frukosten :).
 
 
Take Care

Ändrade planer

Hade inte tänkt att rida ut fören efter tävlingen om en vecka, men tycker hon skötte sig bra så vi får ta en tur ut i morgon ändå ... Med mycket galopp :).

Toppen morgon

Var i stallet 09:15 och började mocka. Wilma gick mycket bättre idag, red faktiskt med sadeln idag. Reda länge i trav med fokus på att hon skulle gå avslappnat och lugnt, vilket jag tycker att hon gjorde. Tyckte att hon gick så bra i traven att jag först inte tänkte jobba med galoppen, men kunde inte låta bli :). 
Behövde bara lägga fram skänkeln så fattade hon en rätt så bra fattning i båda hållen :), nu blir det att jobba med traven efter galoppen mer. Måste säga att hon har blivit bättre med övergångarna från galopp till trav men som sagt sen går det lite för fort.
Snart äta och sen jobba kväll.
 
 
 
 
Take Care

Fredag och lördag

 
Ja igår var det en intensiv dag. Jobbade hela dagen och åkte direkt till stallet Där stalljobbet väntade på mig.  Valde att träna Wilma barbacka igår, vilket jag ångra lite grann mitt i passet. Men jag kunde absolut inte avbryta och sätta på sadeln. Wilma var otroligt motsträvig och bara sprang på och ville inte lyssna när jag bad henne sakta av eller när jag bad henne att göra halt. Så det blev tyvärr mycket ryckande i munnen. När hon sätter denna ponnysida till så har jag lust att...ja bland ge henne ett skott i pannan, bara för att jag blir så frustrerad, arg och lite besviken. Man blir besviken eftersom man vet vad sin häst kan men bara försöker komma undan och blir lite barnslig.
Men jag avslutade med en väldigt bra trav i båda hållen där hon faktiskt var 100% fokuserad. Efteråt tog jag och gjorde rent hennes hål i hoven och släppte upp henne i hagen medan jag gjorde i ordning hennes och Challes kvälls-morgon mat :).
 
Idag har det varit ett riktigt höstväder och kände att jag inte sätter mig på Wilma idag då vi båda ogillar att rida i regn (tur att vi är lika bland) . Det blev då bara stallarbetet idag efter jobbet. Glömde faktiskt av att fixa med hoven så blir extra mycket i morgon :). 
 
 
Nu blir det småplock hos mamma och pappa.
 
 
 

God morgon.

Nu ska jag snabbt ut med Olle och efter det göra mig i ordning för att jobba igen. Sov riktigt gott nu ( såklart) när klockan ringde. Nä ut på promenad sen jobb.


Take Care

Stort misstag

Ibland blir man trött på sig själv. Iallafall när man gör något som man vet skadar en själv. Min höft eller bäcken (samma sak?) är ju inte helt 100 efter lite skador. Så när jag står och vilar mycket på ena benet för länge så får jag jätteont och får bland annat svårt att gå. Detta har jag nu gjort idag och vet redan nu att sömnen kommer bli dålig. Tur är att jag inte gör detta misstag så ofta iallafall.
tänkte nu försöka sova. 
 
Take Care

Även jag fick jobba

 
Leena lugnade mina nervösa nerver gällande Wilmas hov. Bestämde mig för att vid nästa skoning som är i november/December så åker baksidorna av så jag har lättare att göra rent. 
Efter detta lät jag Wilmas tömmköras så gott jag kunde, hon tyckte det var jätteskönt att bara små jogga.
Wilma var inte något trött medan hennes matte knappt kunde andas då hon hade tre tröjor och en tjock jacka och två par byxor på sig ha ha ha. Men Wilma var väldigt nöjd, lagom hård träning ;).
Känner dock att jag skulle vilja klippa Wilma men då behövs en maskin så det får vänta lite :).
 
Take Car

Torsdag

Då var dagens jobb avslutat. Nu väntar jag bara på att kunna låna pappas bil så jag kan ta mig till stallet och känna på hur Wilma känns efter gårdagens skoning. Håller tummarna på att det inte ska vara några problem?
Men innan detta måste jag äta.
 
 
Take Carr

Inte som det var tänkt

Efter dagens jobb i stallet var jag så trött att jag faktiskt inte orka med ridningen. Gick i stället upp i hagen och kolla åter igen på Wilmas hov som får en lite nervös. Men hon är pigg och allert så kan vara lugn än så länge :).
Nu ligger jag och Olle i soffan och tar igen oss.
I morgon blir det jobb 7-15 och efter blir det stallet :).

Wilmas Hov

 
så här ser den nu ut och 6 månader fram.

Varför

Är det någon mer som har problem med att blogga över appen? När jag vill publicera får jag en ruta där det står att det inte går just nu, irriterande är det.

Ett stort hål

Då vara allas hovar fixade. Alla utom Wilma hade riktigt bra hovar, Wilma har haft problem med röta i ena bakhoven. Detta hade nu vuxit så hovslagaren blev tvungen att klippa upp det pga att jag annars inte kommer åt hålet för att göra rent och tjära det. Jag fick lite panik inombords för det ser hemskt ut. Men hovslagaren lugna mig och sa att om jag bara håller det rent och tjärar varje dag så är hålet borta om 6 månader.  Vissa saker ser ju värre ut än vad de igentligen är...som tur är :). 
Detta kommer iallafall inte att hindra ridningen :).
 
 
Det blir ridning senare idag i stället, blev så hungrig efter allt mockande och fixande med hästar så blev tvungen att åka hem och äta...och tvätta :).
 
 
 
 
Take Care
 
 

Onsdags morgon

Ska alldeles strax åka till stallet för att hinna med lite annat innan hovslagaren anländer :). Har suttit nu på morgonen och pluggat program och tänkte faktiskt avsluta dagens ridpass med att rida igenom båda två, kan tänka mig vad vi kommer behöva slipa lite på.
Nästa helg är det hästmässa här i Borås och jag längtar :).

Tisdag kväll

Det har inte hänt något kul alls sen sist. I morgon så kommer Hovslagaren till alla fyra hästarna i stallet, Challes fötter växer som bara den. 
 
Har ångrat mig lite med person som ska rida in Challe så håller på att ringa runt och frågar olika personer om de kan vara rätt person för jobbet...enligt mig ;). 
 
I morgon efter skoningen blir det ett pass i paddocken för min och Wilmas del, måste även plugga in program två inför tävlingen nästa helg.
 
Ingen lugn stund i morgon inte.
 
 
Take Care