En dag på Skara hästklinik

 
Då var man äntligen hemma från dagens utflykt till Skara hästklinik. Challe skötte sig jättebra bortsett från lite bråk i lastningen på morgonen. Det visade sig att han har haft lite problem ned att tappa en tand och då fått en infektion i tandköttet som nu börjar försvinna. Samma tand fast på andra sidan höll på att lossna den med så den passade veterinären på att plocka bort så det inte skulle bli samma sak även på den sidan.
Challe skötte sig exemplariskt kanske berodde på att han fått lugnande 😉. Blev även några röntgen bilder för stt kolla så han inte hade någon bihåleinflammation....vilket han inte hade 😄. När det lugnande hade börjat släppa så hade han fått nog och ville åka hem, vilket han berätta väldigt väldigt tydligt. Challe stod och ropa och ropa så fort han var ensam vid boxarna . När vi väl fick svar på blodproverna och fick åka hem gick Challe ner än gärna på transporten för nu skulle han hem. Han skulle hem och berätta att på detta stället blir man drogad och när man kvicknar till gör munnen ont...& så stoppar de in något i rumpan ( kollar tempen) 😉.
Jag blir överraskad varje gång han sköter sig så bra som han gjorde idag för det trodde man inte för några år sedan. Trotts att vi stanna för att köpa lite att äta i Falköping så stod han helt stilla i transporten tills vi åkte igen, han rörde sig faktiskt inte mycket överhuvudtaget under transportresan.
Nu ska jag äta lite innan jag ska åka tillbaka till stallet och ge Challe sin medicin.
 






























Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback