Denna motgången

 
En motgång jag tycker är enormt jobbig just nu är något som jag sett fram emot så länge men så blev det inte av. Tosseryds ryttarförening ska ha sin kickoff nästa vecka och  har de sett till att Peter Markne och Per Sandgaard kommer och självklart är det något man inte vill missa, men nu blev det så att jag endast är reserv eftersom jag inte kun at betala in medlemsavgiften tidigare och vilka hoppat av en sådan här möjlighet? Nä så jag får sitta på läktaren och bara lyssna och hoppad på att man får en ny chans lite längre fram. Men måste erkänna att jag blir lite ledsen så fort det står något om dagarna på Tosseryds sida på FB. det var väll helt enkelt inte min tur denna gången utan den kommer säkert lite senare.
                                             
 
























Postat av: JennyM

Det är bara dom som löst licensen som fått plats då per och pether inte ville ha alls så många grupper.. så du är inte ensam emelie. Tosseryd blev tvungna att ta dom först.. jag får inte ens byta ryttare på Goodie även om den nya ryttaren också har licens för tosseryd, bara för att det inte skulle bli orättvist.. Men det är iaf inte bara deras fel och jag vet att någon häst är halt nu och sådär så man vet ju aldrig :)

Svar: Förstår att de var tvungna att dra ner på folk. Men det kommer som sagt fler tillfällen och då ska jag vara med :)
Emelie

2014-04-16 @ 14:06:09
URL: http://jmdressyr.se






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback